Superbul traseu din Maramureș are, pe lângă o geometrie de invidiat, un asfalt impecabila și, cel puțin la fel de important, parapeți impresionanți, care garantează siguranța sportivilor și a spectatorilor.

La inspecția traseului din urmă cu două săptămani, în vederea desfășurării etapei a 3-a din cadrul Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă, oficialii FRAS au descoperit un singur segment de parapet avariat în zona superioară.

Din dorința de a oferi cele mai bune condiții de desfasurare a competiției, oficialii FRAS au adresat o rugăminte către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – SDN Baia Mare, în speranța că până la startul etapei respectivul parapet va fi reparat.

Azi, 25 august, la revenirea pentru amenajarea finală a traseului, aceiași oficiali au găsit elementul reparat, traseul prezentându-se, astfel, în cele mai bune condiții, atât estetitc, cât și din punct de vedere al siguranței.

Un semn în plus că motorsportul poate aduce, după sine, beneficii din cele mai variate comunității locale.

Trofeul Baia Mare este organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu ACS Auto Blic, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș, al Primăriei Municipiului Baia Mare, Primăriei orașului Baia Sprie și companiei Vital.

Mulțumim, DRDP Cluj!