Biroul Executiv FRAS s-a întrunit marți, 26 iulie pentru a lua act de decizia ACR transmisă cluburilor CS Savu Racing din Cluj si ACS Rally Spirit Onești de a le anula etapele internaționale anterior aprobate și introduse în Calendarul Internațional FIA.

Considerăm decizia Automobil Clubului Român abuzivă, nelegală și îi cerem de urgență să își motiveze acțiunile.
O asemenea decizie, mai ales în cazul Raliului Moldovei, care urmează să se desfășoare săptămâna viitoare, pune într-o situație extrem de dificilă clubul organizator, dar și sportivii înscriși în competiție. Cheltuielile deja asumate pentru pregătirea unei etape internaționale sunt substanțial mai mari și o parte dintre ele, pe lângă taxele aferente, au fost deja achitate de către organizator.

Până la clarificarea situației, rămânem susținători fără echivoc ai desfășurării etapelor și asigurăm cluburile noastre membre de întreaga susținere a Federației!
Biroul Executiv al FRAS, după consultarea Comisiei Naționale de Raliuri, a luat act și a aprobat cererea clubului Rally Spirit Onești de a continua pregătirile pentru a organiza etapa Raliul Moldovei în Campionatul Național al României Betano, cu toate noile măsuri care derivă din acest fapt.

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general
Cristina Catrina – director economic
Bogdan Filcea – jurist FRAS