Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) este prezentă cu un stand, în acest weekend, la a II-a ediție a POLI AutoFest, eveniment dedicat automobilelor, transportului și logisticii.

FRAS a organizat un stand de prezentare la festivalul ce se va desfășura în perioada vineri-duminică în Campusul Universității Politehnica din București, unde prezintă publicului larg mai multe mașini de off-road, SSV, drift și anduranță.

De asemenea, cu această ocazie, cei interesați vor afla informații despre activitatea organizațională a federației, despre cele peste 20 de campionate naționale desfășurate sub autoritatea FRAS, dar și despre sportivii licențiați sau programele destinate juniorilor.

Organizatorii susțin că „timp de 3 zile, lumea autovehiculelor istorice se va întâlni cu transportul viitorului, iar participanții vor avea șansa să călătorească prin fascinantul univers automobilistic. În cadrul evenimentului se vor putea admira și cele mai noi și provocatoare concepte, inițiative și realizări din industria auto și a tehnologiilor conexe”.

Pe lângă expoziția de automobile, POLI AutoFEST va prezenta și o serie de demonstrații auto spectaculoase. Celebra manevră a derapajului controlat va fi realizată într-o manieră profesionistă, de către piloți experimentați, pregătiți să fascineze publicul prezent la eveniment. Pe lângă demonstrațiile de drift, participanții vor avea șansa să asiste la prezentarea mai multor tehnici de condus defensiv, dar și la sesiuni de test drive.

Conferințe de specialitate, evenimente de tip entertainment, concursuri, workshop-uri tematice, demonstrații auto, expoziții și tehnologii – toate se îmbină perfect la POLI AutoFEST.