Un total de 89 de echipaje au fost prezente la startul oficial al sezonului 2021 din Campionatul Național de Off Road, organizat la Sighișoara de Club 4×4 Sighișoara. Traseul extrem de dificil, în special din cauza vremii, a îngreunat obiectivul sportivilor, etapa înregistrând și multe abandonuri.

Nu mai puțin de 20 de echipaje au fost nevoite să declare forfait în cursa de la Sighișoara. Obișnuiți cu podiumurile finale, doi dintre cei mai experimentați piloți de la extrem, Andy Vișoiu și Andrei Gafița, se numără printre cei care au abandonat.

Victoria de la Extrem a revenit echipajului Gheorghe Sorca/Laurențiu Dobrică, podiumul fiind completat de Teodor Vișoiu/Gelu Suciu și Teodor Vișoiu/Marius Pop. Clasamentul final de la Extrem este disponibil aici.

La Open, pe prima poziție în startul sezonului și-a asigurat-o echipajul Viorel Vlad/Răzvan Vișoiu, urmat de Mircea Tudor/Valentin Alexandroae și Octavian Tudor/Alex Piedemonte. Clasamentul final de la Open este disponibil aici.

Echipajul Vlad Cristian Rațiu/Vlad Murar a câștigat Clasa Challenge, fiind urmați în top de Cristian Craveț/Sorin Popa și Laurențiu Morar/Cristi Mihăesc. Clasamentul este disponibil aici.

Clasa Standard A a fost câștigată de Rareș Bucur și David Șanta, iar în Top 3 s-au mai clasat echipajele Florin Saris/Alexandreu Ursache și Vlad Melnic/Roxana Kiru. Clasamentul de la Standard A este aici.

Vasile Boje/Cosmin Pelin s-a impus la Standard B, urmat de Vasile Crăciun/Petre Dan Balint și Dorin Buftea/Sebastian Ioan Florea. Clasamentul de la Standard B este aici.

La Open SSV a câștigat echipajul Andrei Ungureanu/Adrian Culea, iar pe podiumu s-au mai clasat Sorin Nedelcu/Liviu Dănilă și Alex Ursu/Pedro Pinto. Clasamentul complet e aici.

A doua etapă din Campionatul Național de Off Road va avea loc în perioada 17-20 iunie la Slănic Moldova.