Cu un număr total de 27 piloți înscriși, din care 14 juniori, a 2-a etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel (CNSP), desfășurată duminică și organizată de ACS Motorsport Sibiu, s-a bucurat de un real succes.

Singura lipsă notabilă din clasamentele finale, față de etapa trecută, a fost a juniorului Andrei Dună (cutia viteze distrusă în manșa 2 de concurs), dar s-a remarcat prezența altui junior, Bogdan Duma (locul 2 la clasa Junior și locul 5 în clasamentul Open), care la prima sa prezență în CNSP s-a implicat direct în lupta pentru locurile fruntașe.

În această etapă, primul în clasamentul juniorilor s-a clasat David Marcu, care a avut o prestație deosebită în urma căreia a ocupat și valorosul loc secund la Open. După Bogdan Duma, ultima treaptă a podiumului a fost ocupată la clasa Junior de Alexandru Cazacu, locul 4 în Clasamentul Open, la mai puțin de o zecime de secundă diferență de locul 3, ocupat de mai experimentatul Costi Tudose.

De remarcat și debutul in CNSP tânărului pilot italian, Matteo Bernini, care sub îndrumarea experimentatului Marco Tempestini, aflat în dreapta juniorului, a ocupat al 9-lea loc din cei 14 prezenti la startul clasei Junior.

Clasamentul Femina a avut pe primul loc pe junioara Anamaria Gustoi (locul 16 în clasamentul Open), iar pe locul secund pe junioara Patricia Sârbu-Mărculeț (locul 25 în clasamentul Open).

Paul Popa a avut plăcerea de a se delecta la această etapă (ocupând și locul I în clasamentul Open), concurând pe mai performantul Renault Clio V Rally 5, în dublură cu Mihai Dumitrescu (locul 6 în clasamentul Open).

La clasa I a câștigat Alexandru Brescan, iar la clasa 2, în lipsa lui Paul Popa, s-a impus Costi Tudose (locul 3 la Open).

Clasamentele integrale pot fi accesate AICI.

A 3-a etapă a sezonului din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel se va desfășura tot la Sibiu, sâmbătă, 21 august 2021, pe noul traseu de Rallycross și Slalom Paralel de la Șura Mare.