Sebastian Barbu

Stimaţi membri,

Vă informăm că licenţierea online a sportivilor legitimaţi în cadrul cluburilor dumneavoastră pentru sezonul competiţional 2022 a început de astăzi, 14 ianuarie.

Cu această ocazie, asiguraţi-vă, vă rugăm, că aţi achitat cotizaţia anuală de club pentru 2022 şi aţi încărcat dovada plăţii acesteia în câmpul special din platforma online. După acest pas obligatoriu, fără de care clubul nu se poate activa în platformă, puteți trece la licențierea sportivilor pentru 2022, dupa modelul cu care deja v-ați obișnuit.

Link pentru licențierea sportivilor: https://services.certdigital.ro/fras/Login.aspx?ReturnUrl=%2ffras%2f

Vă reamintim că în cazul sportivilor noi intraţi în clubul dumneavoastră, pe lângă alte date şi documente, este foarte important să inseraţi CNP-ul corect şi fotografia acestora, completând toate câmpurile afișate.

De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să completați toate datele din fișa clubului, în cazul celor care nu au făcut-o până acum.

Pentru cluburile afiliate în ultimele luni, va rugăm să accesați secțiunea Tutorial din meniul sistemului de licențiere, unde veți găsi pașii pe care trebuie să-i urmați atunci când adăugați un sportiv în club sau când licențiați un sportiv deja existent în clubul dvs.

Pentru orice alte informaţii legate de licenţiere, vă rugăm să contactaţi Secretariatul FRAS (licente@fras.ro, 0743.012.200).