Întrunit în şedinţă în data de 6 iunie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– aprobă, la solicitarea clubului Carpați Sinaia, anularea etapei a 3-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, programată inițial în perioada 30-31 iulie 2022.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Viteză în Coastă, ca etapa de la Straja să devină etapă comună, de coeficient 1 şi coeficient 2, păstrându-şi poziţia în calendar pentru coeficient 1 şi înlocuind etapa de la Sinaia de coeficient 2. Etapa de la Straja va avea loc în perioada 13-14 august 2022.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Viteză în Coastă, ca festivitatea de premiere a câștigătorilor sezonului 2021 la Viteză în Coastă să fie organizată cu ocazia etapei de la Straja, evenimentul fiind programat la data de 11 august, la Lupeni.

– aprobă includerea în calendarul competițional al Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 (coeficient 1) a etapei de la Mediaș, care se va desfășura la data de 2 octombrie. Astfel, calendarul competiţional al CNVC coeficient 1 va avea 7 etape, din care vor puncta cele mai bune 6 rezultate, în conformitate cu regulamentul cadru 2022 (art. 20.2.3: „Pentru clasamentul anual se iau în calcul la finalul anului cele mai bune 6 rezultate din etapele de coeficient 1”).

– aprobă semnarea contractului de parteneriat între Federația Română de Automobilism Sportiv și Consiliul Local Reșița privind organizarea etapei de Viteză în Coastă ”Cupa Reșița 2022”, în perioada 9-10 iulie 2022.

– aprobă, la solicitarea ACS 4V Motorsport Constanța și a Comisiei Naționale de Rally Raid, înființarea trofeului “Campionatul 4V”, compus din 2 etape din cadrul Campionatului Național de Rally Raid și din 2 Cupe din cadrul acestei discipline.

– aprobă, odată cu validarea dosarului în cadrul Comisiei de Acreditare a școlilor de pilotaj, acreditarea Școlii de Pilotaj Sportiv ”Barbu Racing”.

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general
Cristina Catrina – director economic
Bogdan Filcea – jurist FRAS