Federația Română de Automobilism Sportiv anunță oficial că, începând din acest sezon, va implenta sistemul de licențiere online pentru toate cluburile afiliate. Licențierea sportivilor va începe de luni, 11 februarie 2019.

Concepută de FRAS și realizată cu ajutorul Societății Naționale de Informatică (SNI), noua platformă va permite o evidență clară a solicitărilor de licență, a licențelor eliberate și, pentru o mai bună transparență, va fi în concordanță cu sistemul de contabilitate al federației.

În acest sens, fiecare club afiliat al FRAS va primi un e-mail prin care va fi informat în detaliu despre cum va funcționa platforma online de licențiere și pașii care trebuie urmați pentru a finaliza procesul de obținere a licenței. Totodată, platforma va funcționa și ca un email, astfel încât toată “corespondența” cu federația în privința licențelor se va desfășura acolo.

Prin implementarea acestui sistem, licențierea sportivilor de către cluburi va fi una mult mai simplă, deoarece informațiile acestora vor rămâne în istoricul fiecărui club. Astfel, printr-un simplu click, licența pentru următorul sezon va fi reînnoită. Cardul de licență va fi primit de sportivi prin curier rapid sau de la secretariatul curselor la care s-au înscris în timpul sezonului.

Vă dorim mult succes și ne revedem pe traseele de concurs în acest an!