Tradiția continuă la Comandău și în acest an, unde peste 20 de echipaje deschid sezonul competițional din 2024, în cadrul celei de-a 8-a ediții a Winter Romania Historic Rally.

Tradiționala cursă de la Comandău este gata să înceapă în acest weekend, spectaculoasele autoturisme istorice urmând să fie pilotate de echipaje din Franța, Cehia, Belgia, Germania și România.  Chiar dacă la edițiile anterioare competiția din Covasna s-a bucurat de o prezentă mai numeroasă, sportivii ajunși în acest an în România sunt pregătiți să înfrunte probele speciale, garantând un spectacol total plin de adrenalină și emoții.

La startul ralului se află și belgienii Paul Chabloz / Philippe Escobar, câștigătorii de anul trecut, ce vor pilota același BMW 325 IX, un alt echipaj cu renume ce va fi prezent la startul Winter Romania Historic Rally fiind format din Eliott și François Delecour, fostul campion mondial de raliuri fiind de această copilot pentru fiul său.

Printre piloții autohtoni se numără Norbert și Francesca Maior, campioni europeni de raliuri la juniori în 2023, la bordul unui Subaru Impreza, precum și echipajul Cătălin Ghigea și Călin Fărăgău, care va concura pe o Toyota Celica GT4.

Lista Înscrieri Romania Historic Winter Rally