Emil Ghinea

Vă informăm că licenţierea online a sportivilor legitimaţi în cadrul cluburilor afiliate FRAS, în vederea sezonul competiţional 2023, va începe, oficial, luni, 23 ianuarie.

Pentru a putea efectua licențierea sportivilor, vă rugăm să vă asigurați că aţi achitat cotizaţia anuală de club pentru 2023 şi aţi încărcat dovada plăţii acesteia în câmpul special din platforma online, în fișa clubului dumneavoastră. După acest pas obligatoriu, fără de care clubul nu poate activa în platformă, puteți trece la licențierea sportivilor pentru 2023, dupa modelul cu care deja v-ați obișnuit.

Linkul pentru licențierea sportivilor este: https://services.certdigital.ro/fras/Login.aspx?ReturnUrl=%2ffras%2fdefault.aspx. Dacă întâmpinați dificultăți, accesați bannerul Licențire Online de pe pagina principală a site-ului www.fras.ro.

Vă reamintim că în cazul sportivilor noi intraţi în clubul dumneavoastră, pe lângă alte date şi documente, este foarte important să inseraţi CNP-ul corect şi fotografia reală a acestora completând toate câmpurile afișate.

De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să completați toate datele din fișa clubului, dacă acestea sunt incomplete.

Pentru cluburile afiliate în ultimele luni, va rugăm să accesați secțiunea Tutorial din meniul sistemului de licențiere, unde veți găsi pașii pe care trebuie să-i urmați atunci când adăugați un sportiv în club sau când licențiați un sportiv deja existent în clubul dvs.

Pentru orice alte informaţii legate de licenţiere, vă rugăm să contactaţi Secretariatul FRAS (licente@fras.ro sau 0743.012.200).