Gala Campionilor FRAS 2018 va avea loc pe data de 9 decembrie, la cel mai important centru de evenimente din municipiul Timișoara, Venue Ballroom and Events.

O tradiție în ultimii 13 ani, Gala Campionilor a Federației Române de Automobilism Sportiv va aduna peste 700 de participanți la ediția din 2018, reunind toți campionii a 12 probe de automobilism sportiv și karting, dar și invitații acestora. Este, de altfel, cel mai mare eveniment de final de an organizat de o federație sportivă națională în România.

În 2018, sub egida FRAS au avut loc peste 120 de competiții de raliuri, viteză în coastă, drift, off road, karting, rally raid, super rally, viteză pe circuit pentru automobile istorice, time attack, auto slalom, slalom paralel și rally cross. Peste 1.200 de sportivi au luat startul de-a lungul anului în evenimentele oficiale FRAS.

După ce în 2015 a fost găzduită de Cazinoul din Sinaia, în 2016 la Palatul Parlamentului din București, iar anul trecut la Teatrul Național din Iași, în acest an, Gala Campionilor FRAS se va desfășura într-un alt oraș simbol pentru istoria modernă a României, Timișoara. Ceremonia de premiere a campionilor sezonului 2018 va avea loc la Venue Ballroom & Events, cel mai mare și important centru de evenimente din Timișoara.

Cu o capacitate de peste 800 de persoane și 2.200 de metri pătrați, Venue Events este localizat chiar în centrul orașului și beneficiază de tehnologie de ultimă generație: sonorizare L Acoustics, ecrane led și iluminat special.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt: Dunlop, Venue Ballroom and Events, Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Tarom, Crama Gîrboiu, Borsec, E-Boda, Lays, Pepsi. Tarom va asigura transportul campionilor FRAS spre și de la Timișoara, cu conexiuni către toate aeroporturile pe care operează, în limita locurilor disponibile.